Outdoorbanken

UrbanSofaoutdoor

Contact opnemen

UrbanSofa outdoorbanken

UrbanSofa outdoorbanken

Geen gesjouw met tuinkussens! Herken je dat? Schijnt eindelijk de zon moet je eerst alle kussens uit de schuur halen. En dan zit je eindelijk en valt dat onverwachte regenbuitje. Snel alles weer naar binnen! Dat is vanaf nu verleden tijd. Jij zit voortaan buiten wanneer jij dat wil. Al is het maar voor een kwartiertje, jouw mooie tuinbank is supersnel weer droog en staat altijd voor je klaar.

Droogt supersnel! Onze tuinbanken zijn water, vuil en vetafstotend maar tegelijkertijd ook ademend en waterdoorlatend. Dat geeft ze hun unieke comfort. Doordat de tuinbank ademend en waterdoorlatend is krijgt zweetgeen kans! Zowel de stof als het interieurschuim zijn waterdoorlatend en ademend. Dus valt er een bui? Geen probleem. In no time zit jij weer heerlijk op je tuinbank!

Powered by Sunbrella® Wij werken exclusief samen met de marktleider in outdoor stoffen, het topmerk Sunbrella®. De Sunbrella stoffen in onze collectie zijn vochtregulerend, Uv-bestendig, ademend, makkelijk te onderhouden en speciaal ontwikkeld voor gebruik in ons wisselende klimaat. Je kunt je stoffen tuinbank het hele jaar buiten laten staan en je ontvangt maar liefst 5 jaar garantie tegen verkleuring!

Laat je professioneel adviseren bij Theo Stet

Onze verkoopspecialisten met jarenlange
ervaring helpen u graag met het kiezen van
uw droominterieur.

Waarom Theo Stet?

Het vertrouwde adres voor al uw meubelen! Geen aanbetaling & wij bezorgen aan huis!

Hoge service en kwaliteit
Altijd scherpe aanbiedingen
Gratis parkeren
Grote keus voor iedere doelgroep
Sinds 1968
8.000 m² met alle soorten stylen meubelen