TV Meubelen

TV-kast Philon

No items found.
Bent u nieuwsgierig geworden naar dit product? Wij verwelkomen u graag in onze showroom! Wij zijn 7 dagen per week geopend.

TV-kast Philon

vanaf

549,-

TV-kast Philon is een combinatie van mangowood met ijzer en leverbaar in meerdere items, waarmee u uw woonkamer compleet kunt inrichten.

Afmeting: TV-kast 140x50x40cm  

Vitrinekast 1-deurs 190x36x45cm    
Vitrinekast 2-deurs 190x72x45cm    
Vitrinekast 3-deurs 190x108x45cm  
Salontafel   110x40x60cm  
Eetkamertafel 190x90 cm
Eetkamertafel 220x100 cm
Eetkamertafel 240x100 cm
Eetkamertafel 270x100 cm

Dit handwerk meubelstuk is vervaardigd uit verschillende beschikbare en voorhanden zijnde houtdelen en houtsoorten. Het hout voor dit meubel is grotendeels hergebruikt en daardoor natuur gedroogd en kurkdroog. Deels is het gebruikte hout nog te vers en qua vochtigheidspercentage juist extra weerbarstig. Doordat in één en hetzelfde meubel deze mix van hout is verwerkt, vertoont het meubel bij de diverse verbindings- en verlijmingspunten, op termijn of direct, openstaande constructiespleten Dit scheuren en barsten van het hout en de samenhangende constructies zijn authentieke kenmerken van het ambachtelijke karakter van de unieke handwerk producten. Deze kenmerken zijn inherent en onlosmakelijk geheel van deze unieke MASTER-CRAFT handwerk meubelen en dus geen reden voor reclamatie. Ieder meubel is dus apart en als uniek meubel gemaakt en dus anders en heeft zijn eigen karakter. Kleurnuances in vergelijking met de kleur in de winkel en/of het toonzaalmodel zijn dus ook onvermijdelijk. Bij één en dezelfde houtsoort komen door natuur invloeden de noesten, de nerven en de kleurnuances steeds op verschillende wijze naar voren. Er kan dus kleurverschil zijn in onderlinge stukken hout, maar ook op een en dezelfde plank.

Kom op bezoek!

Laat je professioneel adviseren bij Theo Stet

Onze verkoopspecialisten met jarenlange
ervaring helpen u graag met het kiezen van
uw droominterieur.

Waarom Theo Stet?

Het vertrouwde adres voor al uw meubelen! Geen aanbetaling & wij bezorgen aan huis!

Hoge service en kwaliteit
Altijd scherpe aanbiedingen
Gratis parkeren
Grote keus voor iedere doelgroep
Sinds 1968
6.000 m2 met alle soorten stylen meubelen