Richmond Woonkamer Herringbone

No items found.
Bent u nieuwsgierig geworden naar dit product? Wij verwelkomen u graag in onze showroom! Wij zijn 7 dagen per week geopend.

Richmond Woonkamer Herringbone

vanaf

De industriële Herringbone collectie onderscheidt zich door in visgraatmotief gelegde oud eiken delen gecombineerd met strakke, zwart gepoedercoate onderstellen. Met name de poten onder de eettafels zijn erg mooi en bieden aan de kopse kanten van de tafel voldoende ruimte om te zitten.

De uitgebreide Herringbone collectie bestaat uit rechthoekige eettafels van 200,240cm een uitschuifbare van 185-255, een brede en een smalle salontafel, een vierkante en een rechthoekige blok salontafel, (TV)dressoirs, een bijzettafel, een computertafel voor bij de bank en een wandkast met 2 deuren met daarachter 2 planken.

Sinds kort kunt u zich bij Theo Stet meubelen laten inspireren in de geheel nieuw geplaatste Richmond studio met de nieuwste Richmond collectie. Woonkamer Herringbone heeft een korte levertijd van slechts 4-6 weken. Onze verkopers informeren u graag over de levertijd van deze woonkamer

Kom op bezoek!

Laat je professioneel adviseren bij Theo Stet

Onze verkoopspecialisten met jarenlange
ervaring helpen u graag met het kiezen van
uw droominterieur.

Waarom Theo Stet?

Het vertrouwde adres voor al uw meubelen! Geen aanbetaling & wij bezorgen aan huis!

Hoge service en kwaliteit
Altijd scherpe aanbiedingen
Gratis parkeren
Grote keus voor iedere doelgroep
Sinds 1968
6.000 m2 met alle soorten stylen meubelen