U bevindt zich nu in:


Eetkamerbank

In vele stoffen en dessins


De eetkamerbank is in diversen design stoffen te verkrijgen. De kleur van de stoelpoten zijn ook aan te passen. Kortom een stoel die je kunt aanpassen naar je eigen smaak. De eetkamerbank is voorzien van wieltjes, dus makkelijk te verschuiven.

 

U kunt bij ons  een online afspraak maken voor gratis interieur advies. Het voordeel is dat u zeker weet dat er een adviseur ter beschikking is voor u op het aangegeven tijdstip.

 

 

Eetkamerstoelen
Theo Stet Meubelen heeft een mega collectie eetkamerstoelen! Er staan bij Theo Stet Meubelen meer dan 300 soorten eetstoelen op de showroom: eetkamerstoelen met armleuning, eetkamerstoelen zonder armleuning, eetkamerstoelen met wieltjes, eetkamerstoelen zonder wieltjes, eetkamerstoelen met houten poot, eetkamerstoelen met rvs poot. Daarnaast zijn bijna alle eetkamerstoelen, eetstoelen te verkrijgen in meer dan 100 kleuren en stofsoorten. Kortom, u kunt onbeperkt combineren en samenstellen met de eetkamerstoelen van Theo Stet Meubelen. De eetstoelen collectie bestaat uit diverse stijlen zoals klassieke eetstoelen, landelijke eetstoelen, trendy eetstoelen, moderne eetstoelen en eigentijdse stoelen.

Eetkamerbank
In vele stoffen en dessins

Vanaf€ 579,-

Stel uw vraag

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en stel uw vraag over de "Eetkamerbank" aan ons.Design & realisatie Worldwebdesign | Privacy Policy