Fauteuils

Fauteuil Rivka

No items found.
Bent u nieuwsgierig geworden hoe deze fauteuil zit, dan verwelkomen wij u graag in onze showroom! Wij zijn 7 dagen per week geopend.

Fauteuil Rivka

vanaf

479,-

Frame
De basis van deze fauteuil is letterlijk en figuurlijk een goede romp. Deze wordt in de eigen rompenmakerij opgebouwd uit massief beukenhout en plaatmateriaal. De verhoudingen en zithoek zijn speciaal gemaakt voor een goed zitcomfort.
Vering (singels)
Voor een stuk extra comfort zit er onder het kussen van de fauteuil een vering van singels. Dit zijn brede elastische banden welke op spanning worden gebracht op de zitting van de romp. Dit gebeurd door een raster van horizontale en verticale banden welke op de juiste spanning en afstand van elkaar worden geplaatst.
Zitkussen
Deze fauteuil heeft standaard een koudschuim zitvulling. Een koudschuim kussen bestaat uit een blok polyurethaan en is opgebouwd uit lagen van verschillende samenstellingen en veerkracht (HR43). Koudschuim geeft een stevig en actief zitcomfort. Doordat de vullingen als blok worden uitgesneden, krijgt het kussen een strakke uitstraling.
Rug
De rugleuning van de fauteuil is vast gestoffeerd. Daarmee wordt bedoeld dat er geen los kussen in de rug zit, maar dat de stoffering direct op de romp is aangebracht.Voor een comfortabele zit zijn er eerst elastisch banden gespannen die er voor zorgen dat de rugleuning een beetje mee veert, maar dat je er niet te ver in weg zakt. Daarover zit een ruime laag polyether die zorgt voor een zachte zit in de rug.
Keerbaar kussen
Het kussen van de fauteuil is aan beide kanten voorzien van de gekozen meubelstof en ook de kussen vulling is zo gemaakt dat deze aan beide kanten te gebruiken is. Een erg praktisch en gebruiksvriendelijk extra'tje. Alleen als de fauteuil in leer wordt uitgevoerd is de achterkant niet geheel gestoffeerd. Dit omdat de lucht anders nauwelijks in en uit het kussen kan.

Kom op bezoek!

Productgegevens

Materiaal
Stof
Leder
Merk
No items found.
Breedte in CM
78
Diepte in CM
80
Hoogte in CM
84
Zitdiepte in CM
48
Zithoogte in CM
46
Leverbaar in maten
35
Overig

Laat je professioneel adviseren bij Theo Stet

Onze verkoopspecialisten met jarenlange
ervaring helpen u graag met het kiezen van
uw droominterieur.

Waarom Theo Stet?

Het vertrouwde adres voor al uw meubelen! Geen aanbetaling & wij bezorgen aan huis!

Hoge service en kwaliteit
Altijd scherpe aanbiedingen
Gratis parkeren
Grote keus voor iedere doelgroep
Sinds 1968
6.000 m2 met alle soorten stylen meubelen